23.02.2020

23.02.2020 21:42

Ne každý den je posvícení.

Zřejmě jsme něčím naštvali Krakonoše a on nám za trest poslal celodenní déšť. Z tohoto důvodu jsme dneska nemohli vyrazit na lyže a trávili jsme herní den v chalupě. 

Dopoledne jsme si tedy představili etapovku s tématem Ledové království, paradox, že? :-) Máme tady soba Svena, jeho kámoše Kristofa, bláznivého sněhuláka Olafa, trollí trojku, prince Hanse a hlavně princezny Annu a Elsu - té se také nechce moc mrazit. :-( Po úvodu jsme si zahráli etapu v gesci Elsy. Zkoušeli jsme nadpřirozené schopnosti, utíkali před ledem, poznávali hrdiny a podobné hry. 

Po poledním klidu jsme vymýšleli a hráli tématické divadelní scénky a byla to veliká legrace. Následně jsme si dali nějaké ty vědomostní hry a už byla večeře, po které jsme si dali diskotéku. 

Někteří vedoucí dnes i objížděli okolní lyžařská střediska, aby zjistili, jak jsou na tom se sněhem a možnostmi lyžování. Nikde to není o moc lepší, tak budeme doufat, že dnešní noc přinese mráz a my zítra budeme moct provětrat ski.

Teď už sbíráme síly na zítra. Držte nám palce a kdo máte kontakt, dejte vědět Krakonošovi, aby se nad námi smiloval a udělal nám zimu. ;-)

P.S.: Ve fotogalirii jsou fotky. Najdete tam i kalhoty, ke kterým se NIKDO nehlásí!!! Jsou velikosti 134, značky CRIVIT PRO, černé barvy. Kdo kalhoty poznáte, ozvěte se neprodleně hlavní vedoucí, prosím. ;-)

Zpět