Bobříkova jarní sobota

23.03.2014 15:00

Milí táborníci, naše jarní výpravy do přírody se mílovými kroky blíží. V letošním roce jsme se rozhodli uspořádat dvě jarní setkání.


 

První setkání se uskuteční již 12.4.2014 (sobota) všichni se těšíme na společné dovádění s novými táborníky. Během sportovní soboty se děti účastní her, luštění a různých soutěží.

Každého táborníka čekají odměny

 

Druhé setkání se uskuteční 17.5.2014 (sobota) – toto setkání je především určeno pro fyzicky zdatnější děti, protože nás bude čekat celodenní pěší výlet (cca 10km) českou krajinou za poznáním. Výlet bude doplněn o různé sportovní aktivity, soutěže, záhady a ponaučení. Průvodci nám budou noví i stávající táboroví vedoucí.

Každého táborníka za zdolání cesty DO OKOŘE, BEZ OŘE čekají odměny

 


 

První setkání 12.4.2014 (sobota)

 

MÍSTO AKCE:     Obora Hvězda

 

SRAZ:                   10:00 hodin konečná stanice TRAM číslo 25 – VYPICH, případně již v 9:30 hodin konečná stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY

 

NÁVRAT:             14:00 hodin tamtéž, jako byl sraz – VYPICH, případně v 14:30 hodin konečná stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY

 

CO S SEBOU:     2*svačina po dobu akce (tzn. 4 hodiny), pití (dostatečné množství), psací potřeby, pláštěnka, vhodné sportovní oblečení a obuv – vše v batůžku, aby měly děti volné ruce !!!

 

CESTA MHD (pro děti z Řep): Opencard s sebou! Děti, které Opencard nemají,

                            vybavte dvěmi jízdekami na MHD

 

POZNÁMKA: doporučujeme rezervaci co nejdříve, abychom stihli připravit diplomy

 

Přihlašujte se na e-mail bobrik@hotmail.cz, případně na e-mail cettlova.martina@seznam do čtvrtka 10.4.2013.

Uveďte místo srazu (Vypich nebo Řepy, v případě srazu v Řepích uveďte jestli táborník má Opencard či nikoli)

 


 

Druhé setkání 17.5.2014 (sobota)

 

MÍSTO AKCE:         Okoř a údolí Zákolanského potoka

 

SRAZ:                       8:40 hodin Masarykovo nádraží (na začátku nástupiště pro 6 a 7 kolej), případně v 7:50 hodin konečná tramvajová stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY

 

NÁVRAT:                 18:50 hodin tamtéž, jako byl sraz – Masarykovo nádraží (na začátku nástupiště pro 6 a 7 kolej), případně v 18:35 hodin vlakové nádraží Praha-Zličín (vedle konečné stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY)

 

CO S SEBOU:         svačiny po dobu akce - tzn. na 10 hodin , pití (dostatečné množství), psací potřeby, pláštěnka, vhodné sportovní oblečení a obuv – vše v batůžku, aby měly děti volné ruce !!!

 

KAPESNÉ:             doporučujeme děti vybavit menším finančním obnosem, který mohou děti využít na zakoupení upomínkového předmětu a doplnění zásob (cestou potkáme menší obchůdek a restauraci – doplnění pití nebo pamlsku ve formě zmrzliny)

 

PŘÍSPĚVEK:         150Kč – bude použit na cestovné, vstup do objektu, přípravu akce a odměny pro děti

 

CESTA MHD (pro děti z Řep): Opencard s sebou! Děti, které Opencard nemají, vybavte jízdenkou na MHD.

 

POZNÁMKA:         kapacita jarní soboty je omezena na 40 dětí, doporučujeme rezervaci co nejdříve

 

Přihlašujte se co nejdříve na e-mail bobrik@hotmail.cz, případně na e-mail cettlova.martina@seznam .

 

Příjem přihlášek bude ukončen po vyčerpání kapacity 40-ti táborníků. Uveďte místo srazu (Masarykovo nádraží nebo Řepy, v případě srazu v Řepích uveďte jestli táborník má Opencard či nikoli)

 

Těší se BOBŘÍCI

 

 

Pakliže chcete být vždy informováni o novinkách na našich webových stránkách www.bobrik.info můžete se zaregistrovat na našem formuláři v sekci Úvodní stránka (v dolní části stránky)

 

Zpět