Jarní dobrodružná výprava s Bobříkem - život, zábava a spaní na hradě - víkend 17. - 19. 5. 2019

10.02.2019 20:16

Milí táborníci, 

naše jarní výprava se blíží. V letošním roce jsme se po roční přestávce rozhodli uspořádat opětovně jarní výpravu na zříceninu hradu Orlík nad Humpolcem. Výprav se mohou účastnit jak táborníci, tak jejich kamarádi :o)

 

Setkání se koná od 17. 5. (pátek) až do 19. 5. 2019 (neděle) – toto setkání je především určeno pro odvážnější děti, které se nebojí spát pod širým nebem, a kteří chtějí zažít opravdový středověký hradní život, zábavu, vaření v černé kuchyni, včetně přespání na hradě :o)

Výlet bude doplněn o různé sportovní aktivity, soutěže, záhady a ponaučení. Průvodci nám budou noví i stávající táboroví vedoucí.

Každého účastníka čekají odměny :o)

Pro koho: pro odvážné děti, které se nebojí spát pod širým nebem a jsou samostatné + pro děti, které unesou batůžek s nezbytným oblečením + spacák a karimatku

Termín: pátek 17. 5. až neděle 19. 5. 2019

Lokalita: hradní zřícenina z filmu Jak se budí princezny (sídlo závistivé tety Melánie);

Cena: 1.500Kč

Cena zahrnuje:  2*přespání na hradě (pod širým nebem), 4x denně strava, pitný režim, dopravu z Prahy a zpět, celodenní program pro děti, základní pojištění, odměny pro děti, základní léky pro děti, nepřetržitý zdravotní a pedagogický dozor

Doprava: autobusem z Prahy (pátek 17. 5. 2019 odpoledne - cca 17:00 Řepy a v případě zájmu v cca 17:30 Roztyly – čas bude upřesněn)
návrat vlakem do Prahy (neděle 19. 5. 2019 odpoledne - cca 16:00 Hlavní nádraží a cca 17:00 Řepy - čas bude upřesněn)

Poznámka:

- v případě nepříznivého počasí je zajištěno přespání v hradním sklepení

- vaření je zajištěno v hradní kuchyni na otevřeném ohni

 

Přihlašujte se co nejdříve na e-mail bobrik@hotmail.cz .

 

Příjem přihlášek bude ukončen po vyčerpání kapacity 40-ti táborníků. Uveďte místo srazu (Roztyly nebo Řepy, v případě srazu v Řepích uveďte, jestli táborník má Opencard či nikoli)

 

Zpět