Jarní výprava s Bobříkem - výlet na zříceninu hradu Okoř - sobota 4. června 2022

23.05.2022 05:23

Zdravíme všechny malé a velké táborníky,

pevně věříme, že doba COVIDová je již plně za námi, a tak se rádi vracíme k již tradičním jarním bobříkovým výletům. Výlety jsou zaměřené na opětovné setkání táborníků, jejich kamarádů a u nových táborníků na seznámení s oddílovými vedoucími.

V letošním roce jsme si pro děti připravili výlet pod názvem „DO OKOŘE, BEZ OŘE“, který se koná v sobotu 4. června 2022. Část cesty pojedeme oblíbeným vlakem CYKLOHRÁČKEM z Prahy, hlavního nádraží. Pěší výlet ze Zákolan přes Budeč do Okoře v délce cca 6 km bude doplněn množstvím her (sportovních, znalostních, ale i seznamovacích). Návrat bude v pozdním odpoledni opět do Prahy vlakem CYKLOHRÁČKEM.  

Každého účastníka čeká odměna za zdolání krásné cesty DO OKOŘE.

SRAZ:                       8:30 hodin Hlavní nádraží (místo setkání bude upřesněno), případně v 9:15 hodin konečná tramvajové stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY 

NÁVRAT:                 18:50 hodin tamtéž, jako byl sraz – Hlavní nádraží (místo setkání bude upřesněno), případně v 18:20 hodin vlakové nádraží Praha-Zličín    (vedle konečné stanice SÍDLIŠTĚ ŘEPY) 

CO S SEBOU:          vhodné sportovní oblečení a obuv; svačinky na celou dobu akce - tzn. na 9 hodin, pití (dostatečné množství), psací potřeby a pláštěnku – vše v batůžku, aby měly děti volné ruce!!! 

KAPESNÉ:               doporučujeme děti vybavit menším finančním obnosem, který mohou děti využít na zakoupení upomínkového předmětu a doplnění zásob (cestou potkáme menší obchůdek a restauraci – doplnění pití nebo pamlsku ve formě zmrzliny) 

PŘÍSPĚVEK:            150Kč – bude použit na cestovné a vstup do hradu  

POZNÁMKA:          kapacita jarní soboty je omezena na 30 dětí, doporučujeme rezervaci co nejdříve 

 

Zpět